Samarbejde med CATSJ

CATSJ er en ny revolutionerende app inden for annoncering, som tilgodeser både brugere og annoncører.

Med CATSJ har brugeren mulighed for at optjene point, ved at blive eksponeret mod målrettede annoncer, konkurrencer, eksklusive fordele ved events/festivaler m.m. CATSJ gør det muligt, at donere sine optjente point, som penge, til Masanga DK. Det er en helt ny kanal for Masanga projektet, at modtage donationer gennem. Som del af partnerskabet, markedsføres Masanga DK på CATSJ sammen med alle øvrige annoncører, for at fremme kendskabet til organisationen.

CATSJs logo

Download CATSJ gratis på App Store og Google Play, få alle fordelene, og støt samtidig det du brænder for. App’en bliver tilgængelig sidst i august.

Masangas annonce

CATSJ er en ny spændende app, hvor brugeren gratis optjener penge, som kan doneres direkte til et støtteprojekt, hvoriblandt Masanga DK af 1 ud af de 2 mulige. Brugeren optjener penge ved helt almindelig brug af sin mobiltelefon, hvilket gør det nemt at donere penge til Masanga DK. CATSJ indeholder mange brugerfordele. Det kan være alt lige fra en gratis cheeseburger, spændende konkurrencer, til målrettede tilbud og andet relevant indhold.

Masanga ad screenshot
Sådan ser Masanga annoncen ud
Scroll to Top