Samarbejde med GreenSpeak

Støt Masanga DK hver gang du taler i telefon

Masanga DK har indgået et samarbejde med GreenSpeak, som er et nystartet mobilselskab, der vender sparegrisen på hovedet. Greenspeak vil donere sit overskud til gode formål, i stedet for at udbetale høje direktørlønninger eller gemme pengene til aktionærer. Se vores samarbejdsvideo her.

GreenSpeak logo

Kunderne bestemmer

GreenSpeak er et nytænkende teleselskab, som involverer kunderne i hvordan overskuddet skal fordeles. Det vil sige du kan støtte Masanga DK ved at blive kunde og dermed hjælpe Masanga DK med at få del i GreenSpeaks løbende overskud.

GreenSpeak kan støtte Masanga DK på to forskellige måder. Først giver GreenSpeak 100 kroner til en organisation efter dit ønske, når du opretter dig. Derudover vælger du også, hvem det generelle overskud skal gå til ved afstemninger hvert kvartal.

Overskud til mere

GreenSpeak satser på kunder, som ønsker at gøre verden til et bedre sted, i stedet for at spare 10 kroner på det billigste abonnement. I starten arbejder alle ansatte frivilligt og i fremtiden vil ingen kunne tjene mere end 30.000 kroner. På den måde vil priserne være konkurrencedygtige, så du ikke skal betale ekstra for at gøre en god gerning.

Kvaliteten skal være i orden

GreenSpeak bruger Telenors netværk, som dækker 99% af befolkningen og du har mulighed for hurtigt internet med 4G. Du kan tilmelde dig på www.greenspeak.dk og støtte Masanga DK hver gang du taler i telefon.

Opret dig hos GreenSpeak her.

Scroll to Top